fb.    in.    be.    pt.

xmas

KÖSZÖNJÜK, HOGY A TI BIZALMATOKBÓL ADHATUNK.

A We Love Kreatív csapata idén a világban mindenhol megszokott üzleti ajándékozás helyett a Károlyi István Gyermekközpont bentlakó és bejáró, fogyatékos és hátrányos helyzetű gyermekeinek és fiatal felnőtteinek szerez élményt és örömet egy karácsonyi ebéd és ajándékok formájában.

MIT KELL TUDNI A KÁROLYI ISTVÁN GYERMEKKÖZPONTRÓL?

Az egykori ismert és híres intézmény, a Fóti Gyermekváros a 2000-es évek elején alakult át Gyermekközponttá. A Károlyi István nevét felvett intézet napjainkban az egykori gyermekváros örökségét hordozva most is hatékony szerepet vállal a gyermekvédelemben. A Gyermekközpont Speciális Gyermekotthona folyamatosan harminckét súlyos pszichés zavarral küzdő gyermek számára biztosít speciális ellátást.

Ezen felül a nagykorúságukat elért fiatal felnőttek (18 – 24 évesek) számára utógondozói ellátás keretében életkezdő programot működtet Fóton, ahol segítenek ezeknek a fiataloknak megtalálni a helyüket a számukra gyakran idegen világban.

MIÉRT PONT ŐK?

Nagyjából azért, mert Ők jutottak először eszünkbe, még ifjúkori emlékeink felidézésével a Fóti Gyermekváros idejéből. Annyi helyre kell a segítség, hogy bárhova mehetnénk. De most ide megyünk, ahol nagyon örülnek nekünk és nagyon várnak minket. 

De valójában nem minket, hanem minden segítséget, minden örömforrást, minden támogatást. Ezért mi jövőre is folyamatosan vissza fogunk adni abból, amit kapunk. Amennyiben van kedvetek és tudtok segíteni, szívesen szervezzük meg ennek akár egyszeri, akár rendszeres formáját.

Hiszen szervezni, azt tudunk.

Hamarosan képekkel és történettel számolunk be a Károlyi István Gyermekközpont általunk szervezett karácsonyi partijáról, addig itt ízelítőt láttok a Gyermekközpont mindennapjaiból.