Rólunk

 

HONNAN HOVA TARTUNK?

Cégünk 2002-ben full-service BTL ügynökségként alakult egy már működő, kiterjedt kapcsolatokkal bíró csapat köré. A kihívásokhoz, a megnövekvő feladatokhoz, a megváltozott piaci körülményeinkhez igazodva, illetve, hogy partnereink igényeinek teljes körűen eleget tegyünk, immár a We Love Kreatív Kft. TTL – Through The Line - ügynökségnek vallja magát.

Küldetésünk a magyar és európai piacon működő hazai és multinacionális cégek image-, illetve teljes körű termék- és szolgáltatáskampányának, reklámtevékenységének, promóciós aktivitásának koncepcionálása, megtervezése és lebonyolítása a fogyasztói piac helyi sajátosságaihoz testre szabva. Csapatunkban a kiterjedt médiakapcsolatok, a kreatív gárda és a szakképzett account munkatársak mellett olyan, évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák is dolgoznak, akik a magyarországi klubélet és event marketing tevékenység méltán ismert, meghatározó személyiségei.

 

MIÉRT A WE LOVE?

Egyszerűen csak szeretjük, amit csinálunk. Az izgalom Ügyfeleink megbízásának elnyeréséért, a tervezési folyamat, a kreativitás, az együttműködés, a határidők, az irányított káosz, az utazások, a lebonyolítások, az elégedett Ügyfelek, aztán kezdődik az egész elölről… - ezt szeretjük, ez az életünk.

Nemcsak hírnökök vagyunk – márkaélményt hozunk létre. Mindegy, hogy nagy rendezvényekről, kis események sorozatáról, kampányról, grafikai anyagokról, referencia- vagy reklámfilmekről, tervezésről, gyártásról vagy akár logisztikai/szállítási feladatok végrehajtásáról van szó. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink márkaüzenetét oly módon továbbítsuk, hogy sikeresen hatunk a célközönségre.

Aki dolgozott már velünk, megtapasztalta, hogy a We Love szolgáltatásának egyedi, megkülönböztető ereje az a minőségi interakció, amivel a márkák aktiválódásának elérését tesszük lehetővé. A brandek és fogyasztói célcsoportjaik valós, interaktív találkozását hozzuk létre a márkapozícionálásnak megfelelő, releváns környezetben. Márkaélmény-alapú érintkezések során segítjük elő a márkaértékek és üzenetek tudatosulását a megcélzott fogyasztói, felhasználói körben.

 

A CSAPAT

A mi dolgunk, hogy elvigyük az üzenetet, mégpedig oly módon, hogy az valódi termék, illetve márkaélmény legyen, ne csak a megcélzott felhasználónak, a fogyasztónak, hanem ügyfelünknek is. Kreatív megoldást szállítunk, Ügyfeleink ezt várják a We Love-tól, ezt szeretik bennünk.

A We Love csapatában dolgozó szakemberek sokféle területről érkeztek, egyaránt az ügynökségi, és a megrendelői oldalról is, pl. üzlet, tévé, rádió, film, marketing, pénzügy és jog, eseménytervezés, szervezés és bonyolítás, zene, grafikai tervezés, design, weboldalak fejlesztése, dekoráció, stb. Szerteágazó szakértelmünk és tapasztalt csapatunk biztosan megválaszolja az Ön kérdéseit is!

 

STRATÉGIAI PARTNEREK VAGYUNK

Egyedül nem megy...

Jó néhány hosszú távú kapcsolatunk van, amelyek révén mindenre találunk megoldást, emellett alacsonyan tartjuk a költségeket úgy, hogy a legjobbat nyújtjuk minden szolgáltatási területünkön.

…, mert szükséges a professzionális háttér…

A megálmodás, a tervezés, a gyártás területén is rendelkezünk magas színvonalon teljesítő beszállító partnerekkel, legyen szó POS anyagokról, promóter és fellépő ruhákról, nyomtatásról, ajándékokról, nyereményekről, díjakról stb.

…és a minőségi kontroll.

A közvetlen irányításunk és ellenőrzésünk alatt tartott folyamatok révén a marketing és promóció, az online megbízások, valamint a legkülönbözőbb típusú rendezvények megvalósítása terén is kiemelkedő eredményeket produkálunk.

 

 

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu