TERVEZÉS & GYÁRTÁS

Kicsi a bors, de erős – főleg, ha megkóstolják. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legnagyobbak, de sok területen a legerősebbek közé tartozunk.

Szeretünk kreatívok lenni, ötleteket, elképzeléseket megvalósítani, vagy akár meglévő ötletekhez újabbakat kapcsolni. A hozzáadott érték nálunk nem abban rejlik, hogy kezelni tudjuk a Photoshopot vagy a legújabb 3D programokat. Mint mindenben, grafikában is a tökéletes megoldásra törekszünk.

Képesek vagyunk beleélni magunkat a márka világába és azonosulni vele. Képesek vagyunk olyat alkotni, amely nem csak, hogy beleillik ebbe a világba, de akár tovább is építi azt - legyen szó akár printhirdetésről, online bannerről, in-store plakátról, csomagolásról, direct mailről vagy website-ról, a teljesség igénye nélkül. Egy-egy rendezvényhez, kiállításon való megjelenéshez vagy akár egy brandingelt helyiség megtervezéséhez a legkorszerűbb 3D programokban alkotunk mindig egyedi látványtervet.

És mindezt nem csak megálmodjuk és megtervezzük, de akár a gyártás végéig le is menedzseljük, rengeteg terhet véve ezzel le ügyfeleink válláról.

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu