MINDEN, AMI SZOKATLAN

Ez a kedvenc szolgáltatáscsomagunk. Amikor ötvözhetjük mindazt, amit tudunk, a kívánt üzenet célba juttatása, a célcsoport leghatékonyabb elérése, a márkaértékek erősítése érdekében.

Lehet, hogy Ön egyszerűen csak egy fesztiválon szeretne minél látványosabb megjelenést elérni, mi pedig a szponzoráció és a hagyományos PR eszközeit, a közösségi médiát és az online eszközöket is bevetve, hostessek által vezérelt márkaaktivitást javaslunk. A várható hatást és a számszerűsíthető eredményeket több tízéves tapasztalatunk szavatolja.

Legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról, bármilyen elképzelésről, mi megtaláljuk azt az utat, azt a marketingmegoldást, ami a szükséges információt és végeredményben a vásárlásra ösztönző impulzust eljuttatja a megfelelő célcsoportnak.

Ötleteink mindig vannak – hisz szeretünk alkotni –, és mindig lesznek olyan ötleteink is, amelyek nem csak tetszenek Önnek, de sikerélményt hoznak majd az együttműködésünkbe. Akár szokatlanul nagy sikerélményt is.
 

A hagyományos TTL reklámtevékenység mellett kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink és ügyfeleink belső képzésére, a közös vállalati kultúra kialakítására.

Belső vállalati képzések

A We Love Kreatív saját belső képzésein felül, régi ügyfeleink körében, tapasztalatainkat és tanulmányainkat felhasználva, képzéseket tartunk és szaktanácsot adunk az alábbi témakörökben:

Eladástechnikai ismeretek: tizenhárom éve szerzünk már tapasztalatokat „on-the-spot”. Partnereink eredményének, bevételének, ügyfélszámának – és persze ügyfélélményének növelésére tartunk szakmai tréningeket az eredményorientált látásmódról, tárgyalástechnikáról, ügyfélkezelésről – online és offline értékesítés esetén is.

Vállalati alapismeretek: „Egy vállalat menedzselésének mechanizmusa valójában nem túl bonyolult, ha képesek vagyunk megérteni a lényeget: termékeket, szolgáltatásokat kell előállítani és eladni valakiknek, drágábban, mint amibe került. Ennyi az egész, kivéve még néhány millió részletkérdést.” /McCafri/ Ennek szellemében segítjük új – különösen az újonnan alapított – partnercégeink első éveit.

Vállalati fejlesztési mechanizmus: ismerve ügyfeleink piacát, versenytársait és a folyamatosan változó viszonyokat, gyakorlati képzésekkel támogatjuk partnercégeink fejlesztési terveit, céljait.

Vállalati stratégia: egyes ügyfeleinkkel évtizedes múltra tekintünk már vissza, így – szinte beépült szakemberekként – szaktanácsokkal, tréningekkel segítjük munkájukat, az egységes vállalati stratégia kialakítását, középvezetői és vezetői szinten is.

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu