MARS All Associates Day 2016

Egy nyertes tendert követően, a We Love Kreatívot érte a megtiszteltetés, hogy megszervezze a MARS Magyarország éves konferenciáját és csapatépítő tréningjét: a MARS All Associates Day 2016-ot.

A vidám, színes eseményre a festői szépségű Demjénben található Hotel Cascade****-ban került sor, 85 fővel. A délelőtti programot, majd ebédet követően Eger belvárosa felé indultunk, ahol az addigra csapatokra osztott vendégek a Kazamata Rejtelmeibe cseppentek, és amolyan „város a város alatt” program keretében, izgalmas feladatokat megoldva küzdöttek egymás ellen. A győztes csapat egri relikviákkal gazdagodott.

A frissítő wellness után a vendégek elegáns gálavacsorán vettek részt, ahol Harsányi Levente és Hajdú Steve mozgatta meg a rekeszizmokat humoros stand-up műsorukkal. Az est és a buli meglepetés sztárvendége Nagy Feró volt, akit egyúttal igazi babos kendős tortával köszöntöttünk fel  70. születésnapja alkalmából. Éjfélkor tetőzött az igazi buli a házban: a Kozmix hihetetlen koncertet adott a vendégek tiszteletére - és nagy örömére. 


Ügyfél: MARS Magyarország

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu