JANA JUST LOVE 2016

A Jana ásványvíz 2016-ban Louise L. Hay idézetekkel és a szeretet üzenetével jelent meg a magyar piacon. Ezt a leghatékonyabban a három legnagyobb hazai fesztiválon terveztük bemutatni a nagyközönség és a sajtó számára egyaránt.

A Jana „Just Love” 2016-os nyári PR kampányának keretein belül egy olyan aktivitást szerveztünk meg, ami üzenetében és hangulatában a palackokon megjelenő Louise L. Hay idézetekkel van összhangban, és elég érdekes ahhoz, hogy felkeltse a fesztiválozók, a fesztiválon megjelenő hírességek és a média figyelmét. Két alappillére volt a kampánynak:

A VOLT Fesztivál Jana színpadán, a Balaton Soung Jana stégén, illetve a SZIGET fesztivál Jana konténerénél megjelenő énekeseket megkértük arra, hogy válasszanak egyet a L.L.Hay idézetekkel ellátott táblákból. Lefényképeztük őket kezükben a táblával, és fölvettünk egy rövid videót arról, amint ezekről a gondolatokról és a saját, szeretettel kapcsolatos élményeikről mesélnek.

Az aktivitás másik pillére, az utóbbi kér, nagyobb fesztiválon egy különleges installáció: a Jana szív volt. A Jana „Just Love” Szív kifestő installációjával a fesztiválozókat szólítottuk meg idén. Nagyon felkapott tevékenység volt a fesztiválok közönsége körében a színezés és a Jana Szívvel való fényképezkedés. A különleges Jana „Just Love” Szív kifestő az egyik kedvenc meeting pointtá vált - a Jana PR aktivitásának pedig egyik központi elemévé. A Jana Szívet belülről a Jana színes visual-jával fóliáztuk le, a külsejét pedig annak kifestő változatával, így tettük lehetővé, hogy a fesztiválozók zsírkrétával kifessék azt.

A fesztiválokon körülbelül 800 000 embert értünk el direktben, az ott készült videókat feltöltöttük a YouTube-ra, és megosztottuk a médiával, amelyek kapcsán számos cikk és beszámoló – és további milliós nagyságrendű elérés – született.


ÜGYFÉL: Fonyódi Ásványvíz Kft.

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu