Jana fesztiválaktivációk és PR-kommunikáció

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2015-ben meghívásos pályázaton megnyertük a Jana fesztivál-megjelenéseinek PR-kommunikációját, valamint egyéb PR tevékenységet is végezhettünk a márka számára.

A márka a VOLT Fesztiválon, a Balaton Sound fesztiválon és a SZIGET fesztiválon is jelen volt. A VOLT-os megjelenés kiegészítése céljából és PR-jának erősítésére a Jana Színpadon fellépő művészek bevonásával képes interjú-sorozatot készítettünk. A Balaton Sound fesztivál Jana helyszínét ismert, közéleti szereplők bevonásával, az általuk a közösségi médiában való aktivizálással segítettük.

A SZIGET Fesztiválon a Jana egyéb megjelenései mellett, illetve azokat is erősítendő önálló installációt készítettünk, és hozzá tartozó aktivációt hajtottunk végre. A szigetes megjelenés fő üzenetét egy hatalmas, kivilágított Jana palack szimbolizálta. “Van egy pozitív gondolatod? Üzenj vele a jövőnek!” Több ezer szigetlakó dobta be a jövőnek szánt üzenetét a fesztiválon felállított óriási, négy és fél méter magas, 1500 ásványvizes palackból épült „időkapszulába”, a Jana Palackpostába. A rendezvény egy hete alatt több mint 10 000 üzenet született a világ szinte minden pontjáról érkezett fesztiválozók jóvoltából, köztük hazai hírességek is üzentek a jövőnek. DJ-k, tévés személyiségek, celebek osztották meg tiszta szívből jövő gondolataikat, mely inspirációkat csokorba kötve, videó formájában adta közkinccsé a márka.

A fesztiválaktivációk mellett egy azoktól független, önálló PR kampányt is lefolytattunk a Jana részére. Ennek keretében a forró nyári hétvégeken a fővárosban, a fővárosiak érdekében dolgozókat kínáltuk jégbehűtött Jana Sensation ásványvízzel. Útépítő munkások, buszvezetők, taxisok számára kínált a Jana felüdülést, ehhez a Jana Elsősegély a Szomjúság Ellen brandingelt autója és hostessei nyújtottak segítséget. Természetesen a főváros lakói is megkóstolhatták a Jana Sensationt, és az akció nagy számú PR megjelenést is eredményezett.


ÜGYFÉL: Fonyódi Ásványvíz Kft.

 

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu