BTL & HOSTESS

BTL-ben nem ismerünk lehetetlent. Elkötelezett hívei vagyunk a megszokottól eltérő, egyedileg az adott márkára, célcsoportra, üzenetre és célokra kihegyezett BTL aktivitásoknak. Önjáró és hostess-vezérelt promóciók, DM kampányok, márkaaktivációk, szórólap- és termékmintaszórás, on-trade és off-trade akciók és együttműködések, instore megoldások… - a portfóliónk széles és meggyőző.

Táncoló, koktélt keverő lányok a pult tetején? Olyan érzés, mintha a Cocktail című filmet nézné, pedig csak az egyik hostess akciónkkal találkozott éppen! A BTL & hostess aktivitások terén sok ügynökség bír jó kapcsolatokkal – de mi azt is tudjuk, hogy lehet feldobni az akciót, mitől lesz érdekes és vonzó a kiszemelt célcsoport számára, mitől generál akár azonnali vásárlást. Vagy éppen hosszú távú elköteleződést.

Tudta, hogy van olyan márkánk - és ügyfelünk -, akivel több mint tíz éve szinte folyamatosan turnézunk az ország legmenőbb szórakozóhelyein, különböző show-kkal? A közös siker kulcsa a bizalom – és erre akár évről-évre rászolgálunk. Teljesítményorientáltak vagyunk, és ezt értékelik ügyfeleink.

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu