BIO 2015 TUDOMÁNYOS FÓRUM

A Boehringer Ingelheim Magyarországon 2015-ben jelent meg új termékeivel a pulmo-onkológiai szakterületen. Ennek apropóján tervezett átfogóbb tudományos fórumot szervezni a hazai orvosok, szakemberek számára. A rendezvény megszervezésére – és a termékek piaci bevezetéséhez kapcsolódó eszközök elkészítésére – meghívásos tendert írt ki, melyet a We Love Kreatív nyert.

Közel nyolcvan orvos és szakértő vett részt a kétnapos szakmai fórumon, amely előadásait külföldi és magyar szaktekintélyek jegyezték. A rendezvény számára kitalált, önálló arculat tükröződött az egész szállodán: a letisztult stílusjegyeket ötvöztük a modern, különleges dekorelemekkel. LED világítású BIO logó, kék-fehér LED kockaasztalok, energiatakarékos technikai eszközök – minden egyes elem innovációt, tudatosságot és eleganciát sugallt.

A klasszikus rendezvényszervezésen túl kommunikációs feladatokat is elláttunk. A teljes meghívókampányt, beleértve a szaksajtóban megjelent hirdetéseket, a meghívó eDM-eket, a hírleveleket és az egyedileg forgatott meghívó videót, a We Love Kreatív készítette. A rendezvény számára önálló weboldalt is építettünk, amelyen a konferencia programja, előadói, elérhetősége mellett a résztvevőknek lehetőségük nyílt a gyors és könnyű regisztrációra.

A rendezvény szakmai sikerén felbuzdulva a Boehringer Ingelheimmel további tudományos fórumok szervezését tervezzük.


ÜGYFÉL:  Boehringer Ingelheim

 

KAPCSOLAT

1036 Budapest, Lajos u. 118-120. IV./8.

   
Telefon: +36 1 430 0335
Fax: +36 1 430 0334
E-mail: office@welove.hu